Guide til oddsing for nybegyndere

Hvis du aldrig nogensinde har oddset før i hele dit liv, så må du mindst et par gange have kigget over skulderen på en af dine kammerater der lige har vundet flere tusinde kroner og ærget dig en smule. 

Der er nemlig utroligt mange penge at hente ved oddsing, hvis du selvfølgelig kan finde ud af det. Hvis du går og er småinteresseret i at tjene lidt penge ved siden af studiet- eller arbejdet, så får du en begynderguide til at oddse herunder

Den sikre vej

Hvis der er én ting som du allerede før du begynder at oddse bør være klar over, så er det at store urealistiske odds næsten aldrig går hjem. Du har sikkert haft en kammerat i vennegruppen der engang oddsede en 5\’er og fandt titusinde af kroner hjem igen – sådan noget sker stort set aldrig. 

Hvis du gerne vil gøre oddsing til en sikker indkomst, så bør du allerede fra start kun oddse på ting der ikke giver pengene alverden igen – og så oddse en del mere istedet for. På den måde er du sikret en jævn lille strøm at indkomst, istedet for én stor om året. 

Det er desuden også lidt hårdt for privatøkonomien at skulle lægge ud gang på gang, uden at der kommer nogle penge retur. 

Sådan gør du

Der findes et hav af forskellige måder du kan oddse på, men den klart fortrukne for alle der gør det er en betting-app, der oftest giver en eller anden form for odds bonus når du melder dig ind. 

Betting-apps er gode at bruge, da de nemt og hurtigt giver dig overblikket over hvem der spiller- og hvad du kan spille på. I gamle dage skulle man hen i sin lokale kiosk og stå med en seddel, men den tid hører vidst kun de analoge til. 

Når du har fået oprettet dig inde på en af de mange sider, så bør du lægge et bestemt beløb ind, og så aldrig nogensinde lægge penge derind igen. Det er med til at mindske chancen for at du lige pludseligt udvikler en form for ludomani (eller ødelægger din privatøkonomi fuldstændig) 

På falderebet

Så skal der selvfølgelig sættes to fede streger under vigtigheden i at stoppe før man udvikler et problem. Hvis ikke du kan få det til at løbe rundt og bare ikke vinder de kampe du gerne vil og pludselig får en lyst til at lægge flere penge ind, så søg hjælp.