Nybegynderguide til oddsing

Det der med at oddse, det kan et eller andet for dem der har luret det. Vi har alle sammen en kammerat der trækker den ene 500 krone seddel ud af sin oddskonto efter den anden og tilsyneladende ikke har tabt siden engang i niende klasse.

Hvordan gør han lige det? Hvis du står som helt ny oddsinteresseret og gerne vil dykke lidt dybere i hvordan man egentligt kan lave en lille sidegesjæft ud af oddsing, så er du kommet til det rigtige sted. 

Der findes nemlig et hav af forskellige måder at tjene penge på ved at oddse, men kun få der er langtidsholdbare – det er jo et \’gamble\’ hver eneste gang man smider penge afsted.

Du finder et par gode tips herunder, til at komme godt fra start.

Sådan gør du

I gamle dage skulle man hele vejen ned til sin lokale kiosk og diskutere bold med drengene der stod ved oddsbordet, før man kunne få lov til at lægge et bet. Nu til dags er det selvfølgelig rykket omline, og er noget du kan komme i gang med på bare et par minutter.

Det første du gør er at hente en af de mange apps der er til det, gerne en af dem der giver dig en Spil bonus når du melder dig til. Når du har gjort det indbetaler du et beløb og betaler så ALDRIG penge ind igen – det er disse penge der gerne skulle vokse.

Sådan spiller du sikkert

Der er altid en i vennegruppen der engang har spillet et lavt beløb på en kamp der gav pengene mange gange igen og vandt den – det sker virkelig sjældent og der er ikke den rigtige måde at tjene penge på oddsing på, det er hårdt for din privatøkonomi og så er det desuden ikke særlig sjovt at tabe gang på gang os bare vente på at en af dem går hjem. 

Hvis du gerne vil spille sikkert bør du lægge små bets (altså bets der ikke giver pengene sindsygt meget igen), da der er større chance for at vinde på disse odds. Det du til gengæld skal være klar på er at spille mange af dem, for når du ikke tjener alverden på hver af de sikre kampe, så handler det vel i bund og grund om at spille mange af dem. 

Sidst bør du selvfølgelig stoppe hvis du begynder at føle en trang til at spille.