Odds på esport

Har du en lille gambler i maven? Elsker du at følge med i esport? Så er det måske nu du skal i gang med at oddse. 

Først er det vigtigt, du får en forståelse for, hvad det vil sige at oddse, så du har en forståelse for, hvordan tingene fungerer. På den måde får du et bedre udbytte af det. Når du oddser betyder det, at du sætter penge på et spil i håb om, at det, du har spillet på, går hjem – altså at netop den ting, du har spillet på, sker. Et eksempel kan være en fodboldkamp mellem Danmark – Tyskland. Du tror, det bliver en målrig kamp, og derfor spiller du på, at der bliver scoret over 3 mål i kampen. Hvis kampen ender 3-1 i Danmarks favør, så er dit odds gået hjem, da der er blevet scoret 4 mål i kampen. Når dit odds går hjem betyder det, at du har vundet en gevinst. En gevinst regnes på følgende måde: din indsats * odds-værdigen – indsats. 

Kom godt i gang 

Inden du skal i gang med at oddse for alvor, er der nogle steps, der er gode at følge. Først og fremmest skal du finde en bookmaker, du mener, der er interessant, og som du gerne vil spilles hos. Der er en masse forskellige bookmakere, og nedenfor kan du se en liste over nogle af de mest kendte og populære. Når du har fundet en bookmaker, oprettet en bruger og logget ind, skal du foretage din første indbetaling – den indbetaling afspejler det beløb, du gerne vil spilles for på dit første odds. Og når du har gjort det, er du klar til at lægge dit første odds. 

Det er sjovt at oddse, og det er relativt lige til at komme i gang med. Det kan måske virke uoverskueligt, men hvis du sætter dig lidt ind i det, så er det rigtig nemt at navigere i. Du kan altid blive bedre og uvikle dig undervejs, men det er nemt at komme i gang, hvis du først bestemmer dig for det. Husk dog på at sport er uforudsigeligt, og derfor kan du aldrig vide dig sikker – heller ikke, selvom du kender spillet eller sportsgrenen godt inden. Du bør også altid huske, at du aldrig skal spille for mere, end du har råd til at miste. Det er måske det bedste tip at huske undervejs, da man godt kan blive grebet af stemningen. 

Populære Bookmakere 

Her er nogle af de mest populære og kendte bookmakere. Undersøg hvilken der passer dit behov bedst. 

Danske Spil

Danske spil er en dansk bookmaker, som er meget populær blandt danskerne grundet deres lækre platform og gode spiltips. 

Unibet

Unibet er en bookmaker, som er kendt over hele verden. Den er meget gennemført, og den virker altid perfekt.

Bet365

Bet365 er formentligt nok verdens største bookmaker. Den er kendt over hele verden, og har et hav af brugere både i Danmark og i resten af verden. 

Når du går i gang med at oddse får man tit mange gode råd fra venner og bekendte der prøver at belære dig om hvordan de selv spiller. Det kan måske sågar være at de vil have dig til at spille på noget du selv finder fuldstændig absurd.