Odds på fodbold

Inden du kaster dig ud i dit oddset eventyr, bør du gøre dig selv den tjeneste at sætte din grundigt ind i tingene først. Det er vigtigt for du kan få succes med at oddse. 

Nu til dags er det meget populært og udbredt at oddse – måske mere end nogensinde før. Mange har måske et forhåndskendskab til betting og oddset, og hvordan det hele fungerer. Hvis du ikke er inde i det endnu, så kommer du det forhåbentlig lige om lidt. Der er mange forskellige måder, man kan lære at oddse på. Du kan først og fremmest søge rundt på nettet, hvor der er mange guides at finde til forskellige siger. Her kan du læse dig til ressonementer for, hvilke odds, der er gode og hvilke, der er værdifulde. men en anden god ting kan være, hvis du har nogle venner, der har erfaring med det på forhånd. De kan formentlig hjælpe dig med at oprette en profil på en bettingside, og måske har de også tips til, hvilken bettingside, der er bedst – det er altid godt at bruge andres erfaringer, så du ikke nødvendigvis selv skal ud og gøre dig dem selv, før du kan komme i gang. Husk dog på, at andre godt kan have gode oplevelser med noget, du måske ikke nødvendigvis synes, fungerer for netop dig. Det kan være forskelligt. 

Odds – hvad er det egentlig for en størrelse 

Som du sikkert ved, hvis du allerede er nået hertil, så betyder at oddse, at du sætter penge på spil – penge, som du naturligvis håber, du vinder igen – og mere til. Du spiller på en bestemt ting, og håber, at den går hjem. Det nok mest kendte og mest populære at oddse på, er fodbold. Hvis du vil oddse på fodbold, kan du med fordel oddse på det hold, du holder med, eller den liga, du har bedst kendskab til. F.eks. kan du oddse på Brøndby IF – FCK. Har du en idé om, at kampen indeholder mange mål, kan du med fordel spille på det, f.eks. at der kommer over 2,5 mål i kampen. Hvis kampen ender 3-1, er dit odds altså gået hjem, da der er kommet flere mål ind, end du oddsede på. 

Sådan gør du dig klar til at smide dit første odds 

Det første step er som skrevet ovenfor er, at du finder ud af, hvad du vil oddse på – f.eks. fodbold. Herefter skal du for alvor i gang med at lægge dit første odds. Her skal du finde den bookmaker, der passer bedst til dig, og som du gerne vil spille med. Der findes flere forskellige bookmakere derude, så tjek hvilken, du synes, er mest overskuelig og hvilken, der passer dig bedst. Herefter opretter du en bruger på den pågældende bookmakerside og så er du faktisk klar til at sætte din første indbetaling. Den afspejler det beløb, du gerne vil spille for på den pågældende begivenhed, så sørg for, at indbetalingen stemmer overens med, hvad du vil spille for. Voila, nu er du klar til dit første odds.