Sådan kan du tjene penge online

Du har sikkert stiftet bekendskab med det på én eller anden måde før. Du kender højest sandsynligt én, der har gjort det, har vundet penge på det og måske endda tjener ret godt på det. Oddset. Men hvad er det nu lige, det er for en størrelset det der odds. Og hvordan kommer man egentlig i gang med det? Er det til at finde ud af? Kan man overhovedet tjene penge på det og 28 andre spørgsmål.

Vi forsøger at besvare et par af dem her – især hjælper dig til at kunne tjen penge online, ved at give dig nogle eksempler på steder du kan tjene penge. 

Når du oddser betyder det, at du satser penge på en sportsbegivenhed. Du gætter eller spår på en måde, hvordan kampen eller spillet vil ende. Du kan oddse på alt ligefra dans til dart og svømning til sejlads. De mest gængse og nok mest velkendte sportsgrene at oddse på, er fodbold, håndbold og tennis. 

Lyt til andre men lyt mest til dig selv

Måske kender du en, der altid blærer sig med, hvor mange penge, han altid vinder. Men når det kommer til stykket er det ikke sikkert, han vil dele ud af sine tips. Måske er han belærende og forsøger at få dig til at spille, som han selv gør. Det er vigtigt, at du prøver at gå din egen vej i din odds karriere.

Du må naturligvis gerne læse om det på nettet og få råd fra venner, men der kan være meget stor forskel på, hvordan I er som oddset spillere, og derfor kan det også være svært, hvis I er for tætte om det. Lyt derfor til andrre, men prøv at lyt allermest til dig selv. Sæt dig ind i tingene før du går i gang, på den måde får du klart det bedste udbytte.  

Det er sjovt – og svært, hvis du ikke får det lært

Hvis du sætter dig ind i tingene, er det nemt og overskueligt at oddse – NÅR du altså er inde i det. Hvis du ikke gør det, kan det virke både svært og uoverskueligt. Det er dog som oftest rigtig sjovt, og det er selvfølgelig endnu sjovere, hvis du ender med at vinde penge, som naturligvis er det, du går efter, når du oddser. Så er det til gengæld også super sjovt. Især hvis du oddser på en sport, du i forvejen kender, det bliver det hele kun sjovere af. 

Tjen penge online

Man oddser via en bookmaker, der er dem, der hjælper dig undervejs. Der findes mange forskellige udbydere, og du skal prøve at finde den, du synes, der passer allerbedst til dig. Her får du en side med din profil, hvor du så skal indbetale den sum penge, du gerne vil oddse for. Det er vigtigt, at du aldrig oddser for flere penge, end du har. Du kan ikke vide dig sikker på, at du vinder, så derfor skal du altid være villig til at gamle, og dermed også risikere at miste pengene. Det er nok den vigtigste huskeregel, inden du går i gang.